Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

YΠΟΘΕΣΗ ΗΛΙΑΚΗ (2)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Α. .

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΓΟΥ ΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ.
ΑΠΟΡΙΑ-1: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

ΑΠΟΡΙΑ-2
: ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;

ΑΠΟΡΙΑ-3
: Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ Π.Α. ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορά που δημοσιεύετε (αληθεια, τι διαβάθμιση έχει και πού τη βρήκατε;) δεν έχει σχέση με το περιστατικό του Ηλιάκη: η μοιραία αποστολή ήταν από την 115 ΠΜ και όχι από την 130 ΣΜ και ελέγχων σταθμός αποκλείεται να ήταν η ΣΠΑΘΗ. Τα παραπάνω, σε καμμία περίπτωση δεν ακυρώνουν την αλήθεια των αναφερομένων περιστατικών, αλλά σε ευαίσθητα θέματα πρέπει να είμαστε ακριβείς.