Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

YΠΟΘΕΣΗ ΗΛΙΑΚΗ (2)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Α. .

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΓΟΥ ΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ.
ΑΠΟΡΙΑ-1: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

ΑΠΟΡΙΑ-2
: ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;

ΑΠΟΡΙΑ-3
: Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ Π.Α. ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορά που δημοσιεύετε (αληθεια, τι διαβάθμιση έχει και πού τη βρήκατε;) δεν έχει σχέση με το περιστατικό του Ηλιάκη: η μοιραία αποστολή ήταν από την 115 ΠΜ και όχι από την 130 ΣΜ και ελέγχων σταθμός αποκλείεται να ήταν η ΣΠΑΘΗ. Τα παραπάνω, σε καμμία περίπτωση δεν ακυρώνουν την αλήθεια των αναφερομένων περιστατικών, αλλά σε ευαίσθητα θέματα πρέπει να είμαστε ακριβείς.