Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ τάσσεται υπέρ της διατήρησης των ΕΠΟΠ

Με βάση το νέο πολεμικό δόγμα και μετά την διακλαδική αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την σημαντική μείωση της στρατιωτικής θητείας, και με δεδομένο το δυσμενές δημογραφικό μας πρόβλημα της χώρας μας θα έπρεπε να αναζητηθεί μέθοδος αντιμετώπισης της επάνδρωσης των Μονάδων και των Σχηματισμών.
Η μέθοδος που εφαρμόσθηκε και εφαρμόζεται είναι η πρόσληψη αριθμού εθελοντών πενταετούς θητείας και εφ΄όσον συμπληρωθούν τα πέντε χρόνια, όποιος θέλει δύναται να μονιμοποιηθεί. Κατά την διάρκεια της πενταετούς θητείας τους μισθοδοτούνται από το Κράτος.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Κυβέρνηση λόγω της οικονομικής ύφεσης προτίθεται να απολύσει μέρος των οπλιτών της κατηγορίας αυτής.
Εάν, όντως, συμβεί αυτό, τότε Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα υπάρχουν. Η Χώρα μας θα καταστεί ξέφραγο αμπέλι και θα δύνανται οι γείτονές μας να κάνουν περίπατο άοπλοι.
Ταγοί της Πολιτείας σοβαρευθείτε!!
Μην ξεπουλάτε την χώρα μας.
Σταματάτε να εκτελείτε εντολές του κάθε υπονομευτή.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος


Σταφυλάς Φώτιος
Ταξίαρχος ε.α. Πανταζόπουλος Δημήτριος
Αντιστράτηγος ε.α.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:
Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου
Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία Ενόπλων Δυνάμεων
Αρχηγοί Κομμάτων
ΚΟΙΝ/ΣΗ: ΠΣΑΑΕΔ & Σ.Α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας που παρασυρθηκε απο τον δημοσιογραφο που ηθελε να πουλησει φυλλα για να σωθει η εφημεριδα του απο το λουκετο που ερχεται.Να διαβασουν ολοι το νομο πρωτα του 2001 για τους εποπ και μετα να στελνουν επιστολες.Οι εποπ αν το θελουν, μετα τα 7 χρονια και κριθουν καταληλοι, γινονται μονιμοι απο το νομο.Ακομα και ο νομος να αλαξει στη βουλη,οσοι ηδη υπηρετουν δεν επειρεαζονται.Ξερει ο υπουργος!