Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η δικαίωση του αγωνιστή Νίκου Τοτονίδη

Επί τέλους, ο ήλιος της Δικαιοσύνης έλαμψε.

Ο Ανθ/γός ε.α. Νίκος Τοτονίδης, που τόλμησε να αντιπαρατεθεί με ολόκληρη την Ανωτάτη στρατιωτική ηγεσία, στην μοναχική προσπάθεια του για την προστασία των συμφερόντων των στρατιωτικών από την επέλαση των κορακιών στο Μ.Τ.Σ. και μετά τον απηνή διωγμό που υπέστη, ως γενναίος στρατιώτης, επί τέλους δικαιώθηκε, αφού αμερόληπτη η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. (η γνωστή μέθοδος της σπίλωσης ενός προσώπου προκειμένου να πάψει να αγωνίζεται... κάτι σας θυμίζει;)

Καταδίκασε τους συκοφάντες (πρώην πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ), για τον απηνή διωγμό στην οποία τον είχαν καταδικάσει. Αυτοί που παραβίασαν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του Ανθ/γού τιμωρήθηκαν, με 8 μήνες φυλακή έκαστος, με αναστολή επί 3ετία. Την διεξοδική διεξαγωγή της δίκης, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί δικηγόροι γόνοι στρατιωτικών .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ. Φαντάζεστε να γινόταν η δίκη πρίν τις εκλόγές;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ
ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΜΩΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΟΥ -ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Σ'ΕΥΧΡΙΣΤΩ
ΕΝΑΣ ΑΤΟΛΜΟΣ (ΜΑΛΟΝ Χ....Σ )ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ

Σάββας Στεργίου Αλεξανδρούπολη είπε...

Δικαιώνεις την ψήφο μου στο άτομο σου στις τελευταίες εκλογές και χωρίς να σε γνωρίζω ΕΥΓΕ κύριε συνάδελφε...

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είναι αργά!!!!!!
Μερικοί ινστρούχτορες που κάπορε έφεραν στις επωμίδες τους αστέρια (σίγουρα όχι αυτά του ουρανού) πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως πρέπει όλοι οι νεώτεροι να υποκλίνονται στις προσταγες τους. Και αυτός είναι ο λόγος που το στράτευμα δεν πάει μπροστά και θα σας το αποδείξω!!!!
Σς 25 χώρες της Ευρώπης μη εξαιρουμένης και της γείτονος Σκοπιανής Δημοκρατίας ΠΡΟΕΔΡΟΣ του υφιστάμενου οργανισμού "EUROMIL" είναι εν ενεργεία ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ του Γερμανικού Στρατού!!!!!!!
Και τίθεται το ερώτημα: "πείτε μου αν υπάρχει έστω και ένας απόφοιτος των σχολών Αξιωματικών (ΣΣΕ-ΣΝΔ-ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ" που θα ψήφιζε σε συνδικαλιστικό όργανο έναν εν ενεργεία ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ?????????

Υ.Γ Σεις οι αγγλομαθείς ρίξτε μια ματιά στον Euromil να ενημερωθείτε!!!! Καλό θα σας κάνει!!!!!