Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καταστρατήγηση της αποφάσεως του Συμβουλίου Επικρατείας

Δείτε τι σκέφτηκαν μετά την απόφαση του ΣτΕ ότι είναι αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος.

Η κυβέρνηση των δωσιλόγων μετά την γνωστοποίηση της θετικής εισήγησης υπέρ της αντισυνταγματικότητας του λαθρονόμου 3838/2010, με την οποία αναγνωριζόταν εν είδει σημαίας ευκαιρίας η υπερήφανη ελληνική μας ιθαγένεια, και πριν ακόμη την έκδοση της αποφάσεως 350/2011 αφού γνώριζαν το αποτέλεσμα, βρήκαν τον τρόπο καταστρατήγησης της. Ψήφισαν και τον Ν. 3907 ο οποίος κυκλοφόρησε 26 Ιανουαρίου 2011, με τον οποίον νομιμοποιούν τις εξής κατηγορίες αλλοδαπών:
Με το άρθρο 42 τροποποιούν προγενέστερο νόμο, και μοιράζουν Αδειες διαμονής για λόγους ανθρωπιστικούς στις εξής κατηγορίες.
Με την παρ. 1 γ, χορηγούν άδειες διαμονής σε ανίκανους να επιμεληθούν των υποθέσεων τους εξ αιτίας λόγων υγείας.
Με την παρ. 1 στ΄, χορηγούν άδειε διαμονής σε πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας. (αυτό σημαίνει επιβάρυνση των ασφαλιστικών φορέων, ΙΚΑ κλπ. ).
Με την παρ. 1 η΄ , Ενήλικοι που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, καθώς και όσοι φοίτησαν σε έξι τουλάχιστον τάξεις ελληνικού σχολείου πριν ενηλικιωθούν, εφόσον εξακολουθούν να μένουν μόνιμα στην χώρα.
Με την παρ. 2. ο Υπουργός Εσωτερικών, χορηγεί αφειδώς άδειες διαμονής, και εξυπακούεται και εργασίας, σε όσους διαμένουν στην Ελλάδα και αποδεικνύουν ότι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Χώρα.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΛΩΝΕΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ.

ΕΛ είπε...

Συνάδελφοι γιατί διαμαρτυρόμαστε; Κατεβήκαμε στο δρόμο να τους τσακίσουμε στο ξύλο; Μόνο ευχολόγια και καναπεδίστικες ιδέες είμαστε και καταντάμε άξιοι της συμπεριφοράς μας. Με την ευγένεια και τις τσιριμόνιες δεν καταλαβαίνουν τα κοράκια. Μόνο τις νέγρες χραπαχρούπες αντιλαμβάνονται.